in ,

Колишніх заробітків більше не буде. Як тепер зароблятимуть Кіркоров, Тіматі, «Руки Вгору» та інші

З моменту нападу Росії на Україну з кожним днем ​​у світі зростає токсичність не лише російських політиків, а й діячів шоу-бізнесу, які підтримали військові дії або боягузливо про них замовчували.

Якщо додати до цього масові санкції та закриття кордонів російським авіакомпаніям, то становище російських селебрітіс, які звикли до розкішного життя, є незавидним. Зокрема, ми писали про випадок із Ольгою Бузовою яка не змогла вилетіти до французького курорту, в якому наперед забронювала номери.

Російські виконавці звикли до розкішного життя

Серед відомих закордонних курортів, на яких раніше заробляли російські артисти у пік сезону відпусток, залишилася лише Туреччина. На літо тут заплановано виступи у Діми Білана, Олександра Ревви, Філіпа Кіркорова, Тіматі, гурту «Руки Вгору», Басти, Єгора Крида та інших зірок.

Багато замовників та організаторів приватних заходів зменшили бюджети. Вони запитують артистів, гонорар яких загалом до 1 500 000 рублів. У тих артистів, у яких гонорар трохи вищий — роботи поменшало» — прокоментував ситуацію експерт комунікаційної агенції All Star Media

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Котячий паштет і шкіра з жиром» — так Дурнєв прокоментував їжу окупантів після того, як спробував

«Гвалтуй українських баб, тільки мені не говори…» — встановлено, де мешкають фігуранти скандальної розмови