in ,

«Котячий паштет і шкіра з жиром» — так Дурнєв прокоментував їжу окупантів після того, як спробував

Український відеоблогер Олексій Дурнєв у своєму шоу «Їжа Дурнєва» вирішив спробувати їжу українських та російських військ. У цьому йому допомогла стендапірка Лера Мандзюк.

По відео добре видно, що українська їжа сподобалася провідним шоу. Так до складу сухпайка входить український борщ, каша з м’ясом, бобові та інші поживні та смачні продукти. Тоді як їжа окупантів викликала неприємні відчуття. Дурнєв це прокоментував так:

Всі ці паштети – вони котячі. Овочеве рагу – фу. А бекон? Це просто шкіра та жир!

Гостя Youtube шоу Лера Мандзюк додала, що така їжа лише допомагає Україні здобувати все нові перемоги. Після чого Олексій Дурнєв додав, що нам потрібно було поставити паркан і всі ці окупанти після прийому такої їжі впали мертвими на нашій землі.

Відео зібрало безліч коментарів:

  • Наші пайки нового зразка взагалі гармата! Я скільки їх не їв — щоразу як вдома побував))) рекомендую! Реально нажеристі!
  • Коли Льоша відкрив тушковані овочі, то через екран одразу пішла печія. Печія в томатному соусі
  • Випуск сссуперррр! Їсти захотілося! Але тільки наше, рідне, УКРАЇНСЬКЕ! Слинки ….ммммм!!!!
  • Я вибачте, поправлю! Товариші ведучі! Мої коти таку парашу б не стали їсти у них їжа апетитніше виглядає! Я вже знаю! У мене два коти.

Нещодавно російськомовний блогер заявив, що українська мова крута і закликав розмовляти нею. До нього приєдналися інші знаменитості.

Більше актуальних новин читайте у нашому телеграм каналі.

Опублікував Admin

Два різні світи під час війни: Настя Івлєєва скаче і веселиться, а Надя Дорофєєва ридає і плаче

Колишніх заробітків більше не буде. Як тепер зароблятимуть Кіркоров, Тіматі, «Руки Вгору» та інші