in ,

«Гвалтуй українських баб, тільки мені не говори…» — встановлено, де мешкають фігуранти скандальної розмови

Наслідки кривавих звірств російських окупантів, виявлені після вигнання їх із міст Київської області, облетіли та схвилювали весь світ.

Звичайно, мається на увазі цивілізований світ, в який не входить країна-ізгой. Судячи з реакції жителів РФ на страшні кадри вулиць, засіяних тілами закатованих людей, росіян це жодним чином не схвилювало.

Навпаки, опублікований Службою Безпеки України аудіозапис розмови між росгвардійцем та його дружиною свідчить про заохочення таких дій рідними окупантами. Журналісти програми «Схеми» провели ціле розслідування та змогли ідентифікувати учасників скандальної розмови.

За їхніми даними, дозвіл на зґвалтування дала Ольга Биковська, у дівоцтві – Пінясова. Готовий був скористатися дозволом 27-річний Роман Биковський. Вони родом із Орловської області, а з 2018 року живуть в окупованому Криму, виховують 5-річного сина. Як свідчить сторінка Биковської у соцмережі, головне в житті жінки — сім’я та діти.

Повністю розслідування «Схем» можна подивитися на їхньому ютуб-каналі.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Колишніх заробітків більше не буде. Як тепер зароблятимуть Кіркоров, Тіматі, «Руки Вгору» та інші

«Горить-палає техніка ворожа, рідна Україна переможе» – нова пісня Пономарьова, DZIDZIO, Антитіла та інших українських артистів