in ,

Лідер «Друга ріка» Харчишин: «Знаю, хто зі знайомих навів росіян на мій будинок»

Нещодавно фронтмен популярного українського гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин повідомив, що його заміський будинок під Києвом повністю знищено окупантами.

Повернувшись до котеджного містечка після вигнання з нього російських військ музикант виявив, що до будинку потрапив снаряд, який спричинив виникнення пожежі. Оскільки всі сусідні будинки залишилися неушкодженими, це переконало його в тому, що знищення будинку не обійшлося без допомоги коригувальника з кола знайомих Харчишина.

Я був у тому будинку, їздив із військовим. Треба було нагодувати кішок, сподівався наступного дня їх забрати… але, на жаль, не було куди повертатися. Одна кішка вижила — вона була в окремому будиночку.

Валерій Харчишин у своєму будинку до початку війни

Проаналізувавши свої контакти перед тим, як трапився інцидент, Валерій дійшов висновку, що знає, хто саме навів коригувальника на його житло.

Чотирьма днями раніше я говорив з цікавою людиною, не говоритиму, з ким, але ця людина після цього зникла і перестала відповідати на будь-які дзвінки та повідомлення.. Отже, цей момент потрібно прояснити.

Те, що залишилося від будинку музиканта

Артист розповів, що за фактом знищення його житла зараз триває розслідування, тому він не може розголошувати подробиці.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

У Соловйова заговорили про відведення військ: «Армія своє завдання виконала. Далі – справа дипломатів»

«Україна мене зрадила!», вважає Лоліта, а також заявила, що «треба вирішити питання з націоналістами»