in

У Соловйова заговорили про відведення військ: «Армія своє завдання виконала. Далі – справа дипломатів»

Володимир Соловйов, який виконує обов’язки «російського Геббельса», давно застовпив за собою репутацію «рупора Кремля». Саме його вустами часто говорять влада РФ, тому багато їхніх дій можна прогнозувати за його фразами.

Судячи з риторики, що звучала в одній з останніх авторських програм Соловйова — влада РФ розпочала підготовку громадян до розуміння та прийняття того факту, що необхідно виводити російські війська з України. Зокрема, про це прямо заявив гість програми, полковник запасу Семен Багдасаров.

Щодо «денацифікації» тощо, це справа самих українців. Ми не можемо за них там все це робити… Ми що хочемо влізти в новий Афганістан, ще гірше? Там населення більше! І воно більш просунуте у плані поводження зі зброєю. Нам це не треба! Досить! Армія виконала завдання. Нехай працюють дипломати, якісь інші структури та вирішують ці завдання, — заявив офіцер.

Навіть якщо не брати до уваги більше 20 000 молодих російських хлопців, які вже ніколи не повернуться до своїх родин (судячи з усього, людські життя там цінуються не дорого), можна припустити, що населення РФ із полегшенням сприйме цю новину.

Адже за оцінками дослідження Centre for Economic Recovery та EasyBusiness Росія витрачає на військові операції в Україні понад 20 млрд. доларів на добу. Можливо, ця цифра мало про що говорить рядовому жителю Зауралля (якщо звичайно не уявити, що один мільярд доларів — це тонна стодоларових банкнот), проте дефіцит товарів першої необхідності торкнувся кожного.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«І тоді «Нептун» розлютився!» — Леся Нікітюк потролила крейсер «мАсква» у пісні 18+

Лідер «Друга ріка» Харчишин: «Знаю, хто зі знайомих навів росіян на мій будинок»