in ,

«Україна мене зрадила!», вважає Лоліта, а також заявила, що «треба вирішити питання з націоналістами»

Під час інтерв’ю на радіостанції «Говорить Москва» українська та російська співачка Лоліта розповіла, що вона думає про ситуацію в Україні. Відповідаючи на запитання про те, що українські чиновники вирішили заборонити музику з Росії, 58-річна уродженка міста Мукачеве заявила, що її не зачепить це і прокоментувала:

«Я людина, якій вже шість років заборонено в’їзд на свою батьківщину, а мені ось в інтернеті пишуть «ви зрадили свою батьківщину». Для початку батьківщина зрадила мене, якщо говорити серйозно. Я туди не на роботу, у мене мама, якій 79 років, донька. Мені все одно, які ухвали. Мені аби не стріляли, не вбивали та вирішили питання з націоналістами. А вже якою мовою — хоч глухонімі всі. Якщо моя батьківщина вирішила, що я там нафіг не потрібна, отже, я там не потрібна».

В’їзд співачці заборонили у 2015 році, після концерту в окупованому Криму. Крім цього зірка додала, що такі закони – це великі гроші та психологічна маніпуляція, яка застосовується разом із ботами у соцмережах, і справа зовсім не в мові:

«У мене є кілька пісень українською мовою, заспіваних із коханням і давно. Я чесно можу сказати, те божевілля, яке відбувається — справа не в мові. Заборонити людям говорити російською мовою неможливо, бо для багатьох українців це така ж рідна мова. Для мене це така сама постанова, як і, вибачте мені, засирання моєї сторінки та інших ботами із закликами до чогось. Це величезні гроші, психологічний вплив. Хочеться так розважатися — саме час для того, щоб виносити подібні ухвали».

У самому законі зазначено, що така заборона буде тимчасовою, на період визволення всіх «окупованих Москвою» українських територій.

Нагадаємо, що сама Лоліта Мілявська більшу частину часу живе та працює в Росії, а її донька та мати жили в українській столиці. І не так давно вони змогли вибратися з-під обстрілів російських окупантів по Києву та приїхати до неї, до Росії.

Більше актуальних новин читайте у нашому телеграм канал.

Опублікував Admin

Лідер «Друга ріка» Харчишин: «Знаю, хто зі знайомих навів росіян на мій будинок»

Пророчі слова Скрябіна які справдилися. «Андрюха мав рацію…» – Потап