in ,

Ще одну квартиру відомої української телеведучої знищила російська армія

Російські окупанти зруйнували багато будинків українських мешканців. Так телеведуча Аліна Доротюк опинилася серед тих людей, які прямо постраждали від російської армії – вони знищили її будинок.

Українка дуже роздратована такою ситуацією і ось, що пише у себе в Instagram:

Що ти втратила? Квартиру? Подумаєш – зате маєш такий шанс на нове життя! Їдь – подорожуй, відпочинь… Як мене за*бало це знецінювання! Я його чую завжди від усіх майже. А мене запитати ніхто не хоче, чи я хочу нове життя?

Зруйнований будинок Аліни Доротюк. Скріншот: Instagram

Аліна Доротюк розповіла, що не має наміру їхати з рідної країни, бо тут усе найдорожче для неї, особливо її родина. Також ведуча повідомила, як їй складно було назбирати гроші на власну квартиру в 33 роки:

Я відмовляла собі в усьому, щоб мати своє окреме житло, в яке було вкладено кожен міліметр моєї душі. Яку рашисти повністю зруйнували своїми снарядами.

Нагадаємо, що ми раніше писали про зруйнованих будинках інших українських знаменитостей. Серед яких виявились будинок співачки Ірини Білик, лідера гурту «Друга Ріка» Валерія Харчишина та телеведучого «Орла та Рішки» Євгена Синельникова.

Більше новин читайте у нашому телеграм канал.

Опублікував Admin

Герой України Ада Роговцева назвала єдину в РФ людину, якій вона прощає напад на Україну

«Я готовий віддати життя за цю країну та людей» — Коля Серга розповів, чому пішов захищати Україну