in ,

«Я готовий віддати життя за цю країну та людей» — Коля Серга розповів, чому пішов захищати Україну

Як і багато інших жителів України, артист Коля Серга зараз захищає країну від нападу російської армії. Музикант служить у ЗСУ та має звання єфрейтора. Про те, як він потрапив у військові сили України, співак розповів в інтерв’ю проекту Ореста Сохара «Орестократія».

Микола Серга повідомив, що 24 лютого мав давати концерт у Миколаєві, але на ніч залишився в Одесі. Саме там музикант і дізнався про напад Росії.

Артист тоді навіть не уявляв, що потрапить до ЗСУ. Як каже Серга, він відразу почав думати, як допомогти рідній країні. І створив Telegram-канал «Психбатальйон», а потім потрапив до ЗСУ, ось як це відбувалося за словами музиканта:

«Зібрав команду зі своїх одногрупників із аналітичної психології. Десь півтора дня я сам на дроті дзвонив людям і заспокоював. У багатьох була паніка. Другого дня ввечері зрозумів, що хочу йти захищати країну. Спочатку планував вступити до тероборони, але там не склалося. Зателефонував другу, і того ж вечора мій командир закликав мене до ЗСУ»

Коля Серга та інші військові ЗСУ. Скріншот: Instagram

Артист додав, що коли прийшов у військкомат, виявилося, що він не мав військового квитка, який він отримав закінчивши військову кафедру в званні молодший лейтенант. Але з водійськими правами та техпаспортом його взяли до ЗСУ.

Коля Серга також повідомив, що він разом із підрозділом перебуває в Одесі, але для безпеки не буде говорити в якому роді військ. Також артист відзначився патріотичною позицією та сказав:

Я готовий віддати життя за свою країну, за ті цінності, які бачу в ній, за українців, за людей. Тому що це найголовніша та найважливіша цінність для мене.

Нагадаємо, що раніше музикант встиг розкритикувати російську пропагандистку Скабеєву у ролику про майбутнє Росії. Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Ще одну квартиру відомої української телеведучої знищила російська армія

Символи Z та V помітили у серіалі «17 миттєвостей весни» і інших фільмах про нацизм