in

«Ти здохн*ш скоро!» — російська робітниця шведської компанії напала на українку в Стокгольмі і була звільнена

Рекрутингова компанія Lernia оголосила про припинення співпраці з росіянкою, яка порвала українську символіку та образила жінку, яку грубіянка прийняла за українку.

Інцидент стався 24 квітня неподалік посольства РФ у Швеції. Працівниця компанії накинулася на перехожу з українською символікою та розкидала її на всі боки. У відповідь на зроблену скандалісткою зауваження та вийшла з себе і почала кричати на дівчину, обзиваючи її особисто та всіх українців «фашистами, які не знають своєї історії».

Відразу ж після того, як відео опинилось в соцмережі, на сайті компанії виникло повідомлення про звільнення співробітниці. «Нам стало відомо о відео, в якому людина, найнята Lernia, словесно нападає на іншу людину. Хочемо уточнити, що людина, яка загрозливо виражається, нині не перебуває на службі і не повернеться на роботу до Лернії. Ми рішуче дистанціюємося від тих порушень, які висловлює людина», — йдеться у повідомленні.

Нападницею виявилася 70-річна Євгенія Карлсон (Денісова). Жінка родом із Санкт-Петербурга, але давно жила у Швеції та працювала у приватній школі Lernia. 26 квітня адміністрація школи, де працювала скандалістка, повідомила про її звільнення.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Рішення за блискавичними ударами по Заходу вже прийнято» — Путін погрожує країнам, які підтримують Україну

«Згадує війну та рекламує вібратор. …баний сором» — Цимбалюк обурений публікацією української інста-діви