in

«Рішення за блискавичними ударами по Заходу вже прийнято» — Путін погрожує країнам, які підтримують Україну

Виступ Путіна перед російськими парламентаріями у Санкт-Петербурзі різко відрізнявся від його попередніх промов — якщо раніше він звертався до населення своєї країни, намагаючись виправдати військові дії, то сьогодні його слова були адресовані у бік Заходу.

Зокрема, президент РФ підкреслив, що «всі завдання військової операції, які вони проводять на Донбасі та Україні, розпочаті 24 лютого, будуть безумовно виконані». Напад на Україну він спробував виправдати міфічною підготовкою української армії на територію РФ.

Звертаючись до країн-партнерів України, кремлівський диктатор пригрозив їм жорсткими діями, у відповідь на можливе збільшення військової допомоги нашій країні.

Якщо хтось має намір втрутитися в події, що відбуваються з боку і створюватиме для Росії неприйнятні для нас загрози стратегічного характеру, вони повинні знати, що наші відповіді на зустрічні удари будуть блискавичними — сказав Путін.

Незважаючи на відкриту загрозу Заходу з боку Путіна, він закликав російських парламентарів підтримувати прямі контакти з депутатами та політиками в Європі, тому що, на його переконання, є багато прихильників Росії.

Більше актуальних новин — на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Ксенія Собчак», «Микола Басков», «Сергій Безруков»: Команда Навального склала повний перелік розпалювачів війни в Україні

«Ти здохн*ш скоро!» — російська робітниця шведської компанії напала на українку в Стокгольмі і була звільнена