in

Олаф Шольц назвав ім’я того, хто може припинити вбовство українців!!!

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що відповідальність за припинення війни Росії проти України залишається на голові РФ Володимирі Путіні.

«Я вважаю, Путіну необхідно зрозуміти, що він не досягне успіху зі своїм вторгненням та своєю імперіалістичною агресією, і що він повинен вивести війська. Це основа для переговорів», — сказав він.

Шольц визнав, що повномасштабна війна наразі завдає величезної шкоди Україні. Він також запевнив, що не буде змушувати українців йти на незручні компроміси.

«Без українців не буде рішень», — сказав Шольц.

Канцлер зазначив, що Путін явно недооцінив протистояння України, а також єдність усіх союзників України.

«Дуже важко судити про те, що буде далі в Україні, але є дещо абсолютно зрозуміле: ми продовжуватимемо підтримувати Україну фінансовою, гуманітарною допомогою, а також зброєю», — сказав він.

Шольц також добре висловився про президента США Джо Байдена та його лідерство під час поточної міжнародної кризи.

«Він дуже поінформований про міжнародні відносини. Я думаю, що він один із найкваліфікованіших президентів, який знає, як йдуть справи у світі, що важливо в часи, які стають все більш небезпечними», — зазначив Шольц.

Нагадаємо, що між Польщею та Німеччиною зростає напруженість через військову допомогу Україні. Про це пишуть західні ЗМІ.

Тим часом Вашингтон веде переговори з Берліном та Варшавою щодо проведення спільних військових маневрів у Польщі у відповідь на загрозу східному кордону НАТО з боку Росії.

Опублікував Андрій

Скільки у вас їх ще є??? Окупанти атакували Україну новими авіаційними бомбами!!!

Як так сталось??? Немовля померло!!! Причина: дитина померла від рідкісної інфекції, пов’язаної із зараженим молоковідсмоктувачем