in

Терміново!!! Росія вже розпочинає «ворушитись» на кордоні з Україною! Готуються до провокації!!! Розвідка дізналась, що готує Кремль для сьогоднішньої ночі!!!

Росія може готувати провокації до річниці повномасштабного вторгнення.
Українська розвідка зафіксувала біля кордону з Чернігівською областю рух колон військової техніки без розпізнавальних знаків і людей у пікселі, схожому на форму ЗСУ.
Про це повідомляє оперативне командування «Північ».У командуванні кажуть, що метою ймовірних провокацій, імовірніше за все, є звинувачення українських захисників у порушенні територіальної цілісності.
 «Це попередження про МОЖЛИВІ провокації ворога, а не про якісь дії, що звершилися», — наголошують українські військові.Командування додає, що Сили оборони Сіверщини тримають ситуацію під контролем. Також українські захисники зазначають, що, на відміну від військ противника, ніколи не вдавалися до провокацій і не планують такого робити.

«Кожен воїн дотримується загальноприйнятих правил ведення війни, не посягаючи на чужі території, а лише захищає рідну землю від нахабного та підступного ворога», — запевняє командування.

 Моніторингова група «Беларускі Гаюн» заявила, що в українських Telegram-каналах поширювали інформацію про пересування колони без розпізнавальних знаків із людьми у формі ЗСУ.

Це нібито було біля населеного пункту Носовічі Гомельської області. Проте «Беларускі Гаюн» стверджує, що таку колону в Гомельській області він не фіксував.

Опублікував Андрій

Ну як так можна!!! Застосувати смертну кару в умовах війни!!! Як можна привласнити 340 тисяч гривень, які збирали для ЗСУ???!!!

Валерій Залужний віддав наказ призначити ексгенпрокурора Юрія Луценка на нову посаду!!!