in

Ну як так можна!!! Застосувати смертну кару в умовах війни!!! Як можна привласнити 340 тисяч гривень, які збирали для ЗСУ???!!!

У Києві блогер привласнив 340 тисяч гривень, які українці перераховували для Збройних сил України. Його викрили правоохоронці.
Про це повідомили поліція Києва та Київська міська прокуратура.Слідчі розповідають, що блогер розміщував власні розважальні відео, вів прямі трансляції на різних каналах та інтернет-платформах, за що глядачі сплачували кошти.

Він також мав особистий акаунт для ведення прямих ефірів на популярному сайті, створеному для збору коштів для ЗСУ. Фігурант дізнався про вразливість програмного забезпечення сайту та вирішив скористатися цим у власних інтересах. Як стверджують правоохоронці, чоловік почав систематично виводити кошти на власний рахунок, забравши собі 340 тисяч гривень.

Блогер, якого викрили правоохоронці
Поліція Києва / Facebook

Зрештою його викрили правоохоронці та повідомили про підозру в шахрайстві. Зараз блогеру готуються обрати запобіжний захід. Йому загрожує від 3 до 8 років тюрми.

Опублікував Андрій

Чудові новини!!! Скоро ми всіх цих путінських «засланців» знайдемо і покараємо!!! СБУ затримало в Києві проросійського блогера Дмитра Скворцова!!! Він ще й дозволив собі переховуватись у монастирі!!! Жах!!!

Терміново!!! Росія вже розпочинає «ворушитись» на кордоні з Україною! Готуються до провокації!!! Розвідка дізналась, що готує Кремль для сьогоднішньої ночі!!!