in

Як так можна??? Пережила окупацію, ледь залишилась жива і пішла працювати в Росію, спонсорувати війну і вбивство українців!!!

Білоруська комедійна актриса Марина Грицук застала повномасштабну війну в Києві, але це не зупинило її від роботи на росіян. Вона повернулася до себе на батьківщину і стала ведучою шоу «Підйом», яке виходить на російському телеканалі в Білорусі.

Грицук почала працювати на «ТНТ International», де права на показ шоу купуються для Росії. Таким чином вона фінасового допомагає країні-агресору продовжувати повномасштабне вторгнення в Україну і бомбити наші міста.

Варто відзначити, що багато років Грицук жила в Києві, знімалася в «Дизель шоу», заробляла тут гроші. Зустріла вона війну також у столиці України. Тоді її колега по шоу Єгор Крутоголов розповідав, що їй ледь вдалося евакуювати з окупації в Білорусь.

«Під будинок приїхав танк, щоб забрати Марину в Білорусь. Як і хто домовився з приводу цієї евакуації, я не знаю», — зазначив Крутоголов «Дзеркалу».

Незважаючи на те, що актриса встигла побачити всі жахи війни, вона все ж вирішила перейти на бік зла. Більше ніяких коментарів про велику війну вона не давала.

Опублікував Андрій

Погода нам сприяє!!! Здавайся рашка!!! Пішов на дно, розламавшись навпіл!!! Путін в сльозах!!!! Чим воювати!!!

Що ж це коїться!!! Вгомоніть хтось Путіна!!! Він не зупиниться!!! Прем’єр Молдови підтвердив!!!