in

Що ж це коїться!!! Вгомоніть хтось Путіна!!! Він не зупиниться!!! Прем’єр Молдови підтвердив!!!

Глава уряду Дорін Речан заявив, що в Росії розробляють кілька варіантів повалення влади в Кишиневі, зокрема через захоплення аеропорту, як про це говорив український президент.

Глава уряду Молдови Дорін Речан заявив, що Росія планує захопити аеропорт у Кишиневі, щоб перекинути свої війська для захоплення влади у країні. Так, він підтвердив слова українського президента Володимира Зеленського про те, що в Кремлі хочуть здійснити переворот у сусідній країні, повідомляє Moldova1.

Журналісти попросили прем’єра Молдови прокоментувати заяву президента України про те, що росіяни хочуть змінити владу в Кишиневі й для цього планують захопити аеропорт і перекинути свої війська.

«Існує кілька сценаріїв дестабілізації. Вони враховують кілька елементів, зокрема й ті, про які ви згадали, цитуючи слова президента Зеленського», — сказав Речан.

При цьому він зазначив, що силовики Молдови готові протистояти таким спробам Росії. Він зазначив, що завданням влади є мир і стабільність у країні, зокрема й у придністровському регіоні, що перебуває під контролем російських сил.

«Молдова виступає за мирне врегулювання придністровського конфлікту, і ми маємо узгодити наші цілі щодо миру та безпеки», — додав прем’єр-міністр.

Нагадаємо, 20 лютого президент Володимир Зеленський заявив, що Україна прийде на допомогу Молдові, якщо Володимир Путін наважиться ще на один акт агресії проти незалежної держави.

9 лютого Володимир Зеленський попередив президентку Маю Санду про плани Росії захопити Молдову. Українська розвідка має всі дані про плани військово-політичного керівництва Кремля з цього приводу.

Опублікував Admin

Як так можна??? Пережила окупацію, ледь залишилась жива і пішла працювати в Росію, спонсорувати війну і вбивство українців!!!

«От тоді буде завершення війни, а ось всі ці прогнози ні до чого!» — гучна заява Данілова