in

Рашисти за мізерну плату йдуть воювати з українцями!!! Стало відомо скільки вони отримують!!! Таксист і той більше має!!! Шок!!! ВІДЕО.

Військові «другої армії світу» скаржаться на низькі зарплати. Окупантам-контрактникам платять близько 24 тисяч рублів, тоді як таксист у РФ може заробити за місяць утричі більше.

Таким чином, росіяни йдуть вбивати українців за суму, еквівалентну 12 тисячам гривень. Про це стало відомо з телефонної розмови військових РФ, перехопленої Головним управлінням розвідки Міноборони України.

Багато окупантів хотіли б звільнитися, проте не можуть цього зробити через те, що в РФ було ухвалено закон «Про проведення мобілізації». До закінчення цього періоду звільнятись військовим заборонено.

«Його зараз скасують і людей відсотків 80 з армії з***еться відразу. Залишаться ті, хто в потрібний час у потрібному місці вписався», – кажуть військовослужбовці РФ.

Вони також обурені тим, що «привілейовані» окупанти нізащо отримують вищі звання, хоча вони ні чим не відзначилися на фронті.

Відео містить нецензурну лексику, 18+!

Опублікував Андрій

Рашисти вдалися вже до цього!!! Новий об’єкт в повітряному просторі над Україною і іншими державами!!! Яка їх ціль і ймовірність небезпеки!!!

Путін готує шоу до річниці!!! Розвідка повідомила про його плани!!! Цинізм шокує!!!