in

Рашисти вдалися вже до цього!!! Новий об’єкт в повітряному просторі над Україною і іншими державами!!! Яка їх ціль і ймовірність небезпеки!!!

Невідомий повітряний об’єкт, який зафіксували у небі над Україною 15 лютого, – це не зонд і не аеростат, а куля, яка несе шматок металу. Вона летить за напрямком вітру і навіть 12 лютого пролітала над територією інших держав.

Про це розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

«Це куля, яку випустили 12 числа. І вона пролетіла над територією інших держав. Куди вітер дує – туди вона й летить», – повідомив спікер.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ заявив, що самі кулі не становлять жодної небезпеки для населення, їхня мета — це відволікання уваги, тож по них відпрацьовувати якимись засобами ніхто не буде.

«Повітряні сили сканують небо України і ведуть радіолокаційну розвідку простору. Тут вже мовиться про майстерність наших людей, щоб відрізнити, що летить… Можливо вони (війська РФ. – Ред.) хочуть, щоб ми по кулях запускали ракети. Воно не несе загрози, але ці речі потрібно контролювати, бо між ними може бути щось серйозне. Так було в Дніпрі 12 лютого, коли були повітряні кулі й «Орлан-10″ літав», – сказав Ігнат.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов повідомив, що 15 лютого росіяни запустили кулі з відбивачами, щоб вивідати ППО України та зібрати дані.

Опублікував Андрій

Наступ з нових напрямків!!! Ситуація критична!!! Ядерна зброя напоготові!!! Наступні пару тижнів стануть важкими для всієї України!!! Путін поставив все!!!

Рашисти за мізерну плату йдуть воювати з українцями!!! Стало відомо скільки вони отримують!!! Таксист і той більше має!!! Шок!!! ВІДЕО.