in

Нарешті!!! Прозрівають!!! Путін лютує!!! Мобілізовані росіяни влаштували неочікуване під час наступу!!!

В окупаційній армії почастішали випадки, коли мобілізовані росіяни відмовляються іти в наступ. Для наступу на Авдіївському напрямку росіяни використовують малопідготовлених чоловіків, мобілізованих на окупованій Донеччині.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

«Почастішали випадки, коли мобілізовані військовослужбовці російської федерації, які знаходяться у підрозділах, приданих до 1-го армійського корпусу Південного військового округу, відмовляються йти у наступ», — йдеться у повідомленні.

Через це, як розповіли у Генштабі, мобілізованих чоловіків з тимчасово окупованих росією територій Донецької області знімають із другої та третьої ліній та відправляють на полігони.

«Там їх готують протягом двох тижнів та формують у штурмові підрозділи для наступальних дій на Авдіївському напрямку», — зазначили у Генштабі.

Також повідомляється, що через значну кількість санітарних втрат серед загарбників, у тимчасово окупованому Луганську пологовий будинок використовують для лікування поранених військовослужбовців російських окупаційних військ. Крім того, приміщення дитячої лікарні №3 також переобладнано під військовий шпиталь.

Нагадаємо, як повідомила раніше британська розвідка, за останні два тижні росія, найімовірніше, зазнала найвищих втрат з початку свого вторгнення на територію України. Розвідники повідомляють, що середнє значення протягом останніх семи днів становило 824 жертви на день, що більш ніж у чотири рази перевищує показник, зареєстрований у червні-липні 2022 року.

Опублікував Андрій

Шок!!! Як таке могло статись!!! В Києві в пральній машині жінка виявила змію, яка родом з Північної Америки!!!

Всім увага!!! Франція, США, Канада закликали своїх громадян негайно залишити території Білорусі та РФ!!!