in

Синю з великими венами руку Путіна порівняли з рукою Єлизавети ІІ за два дні до смерті

27 жовтня російський диктатор володимир путін виступив на засіданні дискусійного клубу Валдай.

Останнім часом 70-річний президент країни-агресора нечасто постає перед камерами поблизу, тому до його промови і особливо зовнішнього вигляду було прикуто особливо пильну увагу журналістів. Правду кажучи, придивитися було до чого — багатьох здивували зміни у зовнішності та поведінці тирана.

За своєю звичкою він спізнився до початку виступу, а під час промови він кожну хвилину намагався прокашлятися, постійно то однією, то іншою рукою чіплявся за трибуну. Вигляд кінцівок при близькому розгляді жахнув навіть найзавзятіших ненависників глави російської держави. Права рука путіна мала темно-синій колір, вени сильно здулися.

Рука володимира путіна 27 жовтня 2022 року

За словами фахівців, такі ознаки можуть свідчити про хворобу периферичних судин, або виникнути згодом крапельниць. Почорнілі руки путіна нагадали вигляд рук Єлизавети II під час її рукостискання з Лізою Трас 6 вересня. За два дні британська королева померла.

Єлизавета ІІ та Ліза Трас, 6 вересня 2022 року

«Чекаємо рукостискання з королевою», «А що у діда з клешнею?!», «Дід гниє???» — прокоментували побачене користувачі Мережі.

Опублікував Admin

«Уявіть, як розривалося його серце» — український захисник пролетів додому, щоби побачити маленьку доньку

«Не вірю в це шапіто» — відомий журналіст розповів про справжні стосунки Путіна та Собчак