in

«Не вірю в це шапіто» — відомий журналіст розповів про справжні стосунки Путіна та Собчак

Раптова втеча Ксенії Собчак з РФ викликала багато дискусій.

Хоча офіційною версією причин такого рішення журналістки називають її переслідування російськими правоохоронними органами у справі про «вимагання з метою отримання майна в особливо великому розмірі», обговорюються й інші мотиви. Так, свою думку щодо ситуації, що склалася, висловив впливовий український журналіст, військовий і політичний оглядач Іван Яковіна.

ні на секунду не вірю в це шапіто, у цю виставу, яку влаштувала Собчак… Уся ця історія набагато простіше. Наразі почалися серйозні розмови, щоб проти Собчак запровадити американські та європейські санкції. Вона цього, звісно, ​​не хоче. Тому я абсолютно впевнений, що цю виставу їй влаштували на її прохання, щоб дати достовірний привід звалити з Росії і щоб це виглядало так, ніби її режим переслідує і за нею полює особисто Володимир Путін.

Аналітик підкреслив, що йому особисто відомі факти, коли Собчак допомагала Путіну, а той, у свою чергу, допомагав їй тоді, коли вона цього потребувала. Яковіна навів свіжий приклад, коли в одному з останніх випусків програми Ксенії у неї в гостях був «якийсь юрист, який закликав російських мужиків воювати проти України».

«Де тут шкода для режиму?» — запитує експерт.

Опублікував Admin

Синю з великими венами руку Путіна порівняли з рукою Єлизавети ІІ за два дні до смерті

«Намагався виср*ти — вдалося обіср*тися» — в Мережі висміюють застереження Путіна про відносини із Заходом