in ,

Європейський тур «Кварталу 95» викликав обурення у мережі: у РНБО роз’яснили ситуацію

Відповідно до Указу президента Володимира Зеленського «Про введення воєнного стану в Україні» заборонено виїзд із країни чоловікам призовного віку. У зв’язку з цим у Мережі наростає хвиля обурення участю акторів студії «Квартал 95» у турі містами Європи.

Конфліктну ситуацію роз’яснили у Раді Національної Безпеки та Оборони. У Центрі протидії дезінформації при РНБО повідомили, що «виїзд чоловіків віком від 18 до 60 років дозволяється у разі, якщо зібрані кошти з концертів та їх виступів спрямовуються на потреби ЗСУ».

На офіційній сторінці «Кварталу» в Інстаграм підтверджується, що виручені від концертів Європейського благодійного туру «Життя Переможе» гроші підуть на закупівлю обладнання для українських лікарень.

Виступ «Кварталу 95» у Празі

Багато підписників запитали — чому чоловіки з «Вечірнього кварталу» не беруть приклад своїх колег і не захищають країну в лавах Збройних сил:

  • Чому наші чоловіки не можуть виїхати за кордон для заробітку своєї сім’ї як 95 квартал???
  • А чому не на передовій?
  • А чи не хочете підтримати свого президента і всім складом на фронт?
  • А нам можна виїхати підзаробити?
  • Днями ці були у Варшаві, і як думаєте з кого жартували?! Із українців. І вихвалялися, що вони свої сім’ї до Європи відправили, а не на Західну Україну.

Зазначимо, що окрім артистів «Кварталу» у Турі беруть участь також українські виконавці Олег Скрипка, Дмитро Монатик, Злата Огневич, Pianoboy та Wellboy.

Опублікував Admin

Стали ангелами для дітей — «Антитела» у День батька присвятила пісню загиблим на війні батькам

«У повітрі переобувається»: Реакція Собчак після слів Міккі Рурка про захисників України