in ,

«У повітрі переобувається»: Реакція Собчак після слів Міккі Рурка про захисників України

Телеведучий Юрій Горбунов на своїй сторінці в Інстаграм опублікував частину відеозапису інтерв’ю американського актора Міккі Рурка російській журналістці Ксенії Собчак.

Ми вже писали про те, що голлівудський артист цікавиться нашою країною, оскільки «найбільша для нього людина» — уродженець Хмельницької області. У зв’язку з цим Рурк виявив поінформованість про події, які зараз відбуваються в Україні.

Український народ виявляє таку сміливість. Не лише солдати, а й прості громадяни. Я знаю українських хлопців, котрі навіть стріляти не вміють, але пішли служити. Ніхто не очікував, навіть я, що Зеленський виявиться справжньою брилою. Він не хоче здаватися. На мою думку, Росія зможе перемогти Україну, тільки якщо нахрен замочить там усіх. Просто, якщо там залишиться навіть одна людина зі своєю рушницею, що вона — скоріше помре, ніж здасться. А якщо вони не здадуться, то мільйони людей загинуть

Юрій Горбунов звернув увагу на реакцію звичайно гострої мови Ксенії Собчак. Яка позиціонує себе як ліберальна російська журналістка наче води в рот набрала — вислухавши актора, вона тільки мовчки кивала головою.

Підписники Горбунова відзначили двоособистість журналістки у коментарях:

  • Мікі Рурк молодчина, а собчак паршива с*чка
  • Без коментарів. 1000% правда.👏
  • Собчак лицимірна!
  • Так вона у повітрі переобується…😉

Раніше ми писали про те, як Оле Поляковій довелося виправдовуватися за інтерв’ю Ксенії Собчак.

Опублікував Admin

Європейський тур «Кварталу 95» викликав обурення у мережі: у РНБО роз’яснили ситуацію

Легендарний Майк Тайсон записав відео на підтримку України