in ,

Дивовижна людина – Діма Комаров виставив на аукціон «улюблену іграшку» щоб допомогти Україні

З нагоди свого 39-річчя телеведучий вирішив продати свою улюблену іграшку — рідкісний автомобіль Сhrysler Сrossfire. Всі отримані гроші Комаров передасть на допомогу Україні. «Впевнений, ви не сумніваєтеся, що я правильно спрямую гроші і звітую публічно» — написав власник незвичайного авто.

Про таке рішення ведучий «Миру навиворіт» оголосив у своїх соцмережах, додавши коротку історію користування машиною.

У цій машині було придумано багато сюжетів «Світу навиворіт». Вона виникла випадково. Як і багато «хлопчиків», я хотів «спортивну купешку»… До початку війни, в мирному 2013-му, я продав стару машину і поклав гроші в банк, т.к. через тиждень відлітав до Індонезії. Не збирався купувати іншу, але рука тяглася до оголошень. Натрапив на Сhrysler Сrossfire та здивувався, що не знав про таке…Спонтанне рішення було ухвалено. Купив, поставив на паркування та поїхав до Індонезії). Біта-фарбована-відремонтована 🙂 Бампера. Без серйозних аварій. Стан добрий…

Дмитро пообіцяв виконати усі побажання майбутнього переможця торгів, який визначиться 27 червня. Знаменитий ведучий особисто сходить у МРЕО з новим власником авто, його ім’я з’явиться у соцмережах та ЗМІ. А за бажання переможця аукціону залишити свою особу інкогніто — всі формальності будуть улагоджені з його представником.

«Пам’ятайте – ви не просто купуєте рідкісну машину з історією – ви допомагаєте Україні! Живіть, незважаючи на війну. Радуйтеся життю!» — у притаманному йому оптимістичному стилі підсумував оголошення Комарів.

Опублікував Admin

«Від пережитого близнюки перестали розмовляти…» — Ірина Білик поділилася історією мами з Маріуполя

«Тіло без мізків. Одна мова» — Кондратюк підтвердив, що Путін давно в комі