in ,

Сміялися і жартували: Володимир Познер разом із Іваном Ургантом провів захід у Москві

З початку повномасштабного вторгнення в Україну іменитий російський аналітик Володимир Познер призупинив роботу на телебаченні на знак солідарності з Українським народом. 88-річний журналіст активно критикував дії кремлівської влади ще з часів анексії Криму, заявивши що цей акт «пахнє дебілізмом».

Днями Володимир Володимирович перервав мовчання і став ведучим творчого вечора у Центральному домі літераторів Москви. На заході Познер з’явився ще з одним відомим ведучим, який зник з поля зору глядачів після критики на свою адресу через підтримку України в Російсько-Українській війні.

Розкажіть, як ваші дні? Я почну з першого питання. І величезне дякую, Володимире Володимировичу. Зверніть увагу, червоні деталі, з грайливим настроєм розпочав програму Ургант, відзначивши ідентичність кольорів своєї хустки та шкарпеток Познера.

Кадри відеозйомки заходу опублікував телеграм-канал «НеМалахов»

Весь вечір ведучі були в бадьорому настрої, жартували та розважали гостей. Своєю появою в ефірі Іван Ургант порушив тему можливого поновлення «Шоу Івана Урганта», що перестав виходити в ефір у зв’язку з відкритою критикою Ургантом дій влади РФ, що розв’язали війну з Україною.

Більше новин на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Виявляється, росіяни крадуть не лише унітази, а й українські хіти

«Имеющий уши, да услышит» — Алла Пугачова підтримала Максима Галкіна, виклавши відео на своїй сторінці