in

«Имеющий уши, да услышит» — Алла Пугачова підтримала Максима Галкіна, виклавши відео на своїй сторінці

Гуморист Максим Галкін, схоже, намагається всидіти на двох стільцях, виступаючи в Ізраїлі та водночас не бажаючи втратити російську аудиторію.

Швидше за все, на таку поведінку артиста впливає його дружина Алла Пугачова, яка хоч і покинула РФ разом із чоловіком та дітьми, але жодного разу публічно не згадала про війну Росії з Україною. Так само, на відміну від Галкіна, який висловлювався про те, що не проти залишитися в Ізраїлі назовсім, Примадонна кілька разів заявляла про те, що має намір повернутися в Росію.

Після чергового успішного виступу його великого концертного туру Ізраїлем, на якому Галкін сміливо перефразував самого Путіна, а також висміяв пропагандистів Ольгу Скабеєву та Володимира Соловйова, гуморист викликав на себе ще більший тиск провладних ЗМІ.

Несподівано для багатьох, який зазвичай ігнорує подібні нападки, Максим записав відеозвернення, в якому зізнався в любові до Росії, і зазначив, що висміює лише владу, яка обкрадає її народ:

Я за 28 років своїх виступів жодного разу, жодним словом не облив брудом свою рідну, улюблену Росію. Всі ці 28 років я пародіював політиків, висміював брехливих, жалюгідних пропагандистів та корумпованих чиновників, які обкрадають мій російський народ. І я маю, як сатирик, на це право.

Звернення Максим Галкін опублікував на своїй сторінці у Інстаграм, а також на сторінці дружини Алли Борисовни відключивши можливість коментувати публікацію.

Зазначимо, що через підтримку України Галкін втратив безліч вигідних рекламних контрактів у РФ. Говорили навіть про заведення на нього кримінальної справи, на що різко відреагувала Алла Пугачова.

Опублікував Admin

Сміялися і жартували: Володимир Познер разом із Іваном Ургантом провів захід у Москві

Галкін в Ізраїлі наважився заспівати пісню про Путіна: «Все одно назад мене не пустять»