in ,

Анатолій Анатоліч пояснив, чим Світлана Лобода відрізняється від Ані Лорак

Український шоумен Анатолій Анатоліч, який живе у статусі біженця у Франції, дав докладне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому поділився думкою про своїх зіркових колег з України.

Зокрема, мова зайшла про співачку Лободу, яка є кумою Анатолія. Ведучий поцікавився думкою Анатоліча про досить дивну поведінку Світлани на початку повномасштабної війни. Нагадаємо, співачка довгий час замовчувала напад РФ на Україну, і навіть ходили чутки про те, що вона стала громадянкою іншої країни.

На думку Анатолія Анатоліча, Лобода перебувала під пресингом російської влади, яка виходила на зв’язок з артисткою, пропонуючи їй виступити з підтримкою дій РФ:

Вона мені про це не говорила, але маю підозру, що для більшості популярних людей, звичайно ж, пропонували. Я впевнений, що з нею була розмова, але я не хочу вигадувати, думаю, вона свого часу це розповість.

Телеведучий підкреслив, що Світлана Лобода є близькою йому людиною, і він пишається тим, що йому «не доводиться опускати очі», коли йдеться про неї. «Ані Лорак, Таїсія Повалій, Наташа Корольова, Лоліта Мілявська, Ялинка, Maruv, Loboda, Ганна Седокова, Регіна Тодоренко, Марі Краймбрері, Аліна Астровська, Жанна Бадоєва. Ось дайте мені відповідь: хто з них заявив, що почалася війна? Хто з них виїхав із РФ? Хто називає війну війною? Хто з них допомагає фонду Маші Єфросініної? Хто з них втратив весь свій бізнес у Росії? І я дам маленьку підказку: одна людина відповідає усім цим параметрам. І це Loboda».

Нагадаємо, нещодавно Світлана Лобода виступила на приватній вечірці у Єревані на якій заявила, що перераховуватиме половину всіх своїх гонорарів на допомогу рідному Ірпеню.

Більше новин на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Катя Осадча назвала зрадника «найвищої якості» і розповіла, чому Ані Лорак мовчить про війну

«Нравится, не нравится – НАТО расширяется» – Галкін потролив Путіна, Скабеєву та Соловйова під овації ізраїльської публіки