in ,

«Нравится, не нравится – НАТО расширяется» – Галкін потролив Путіна, Скабеєву та Соловйова під овації ізраїльської публіки

Гуморист Максим Галкін із тріумфом продовжує свій концертний тур Ізраїлем.

Від виступу до виступу артист дедалі більше смакує і явно демонструє, що він абсолютно не відчуває трепету перед тими, хто владує в РФ. Так, під час концерту в місті Беер-Шева зворушений теплим прийомом Галкін натякнув глядачам, що можливо, він і не повернеться назад до Росії.

Виступаючи на черговій виставі, він дозволив собі перефразувати слова Путіна, який той виголосив напередодні відкритого вторгнення в Україну. «Нравится, не нравится – НАТО расширяется» — пожартував пародист, натякаючи на швидкий вступ до Альянсу Фінляндії.

Також він нагадав про Швецію, спрогнозувавши реакцію на це головних пропагандистів Кремля Скабеєвої та Соловйова.

Я вже передбачаю ці антискандинавські настрої. Я вже бачу, як Скабеєва спалює альбом АВВА. Шведську стіну перейменують на лазалку, сауну на сухопарку, шведський стіл на обжиралівку. І, звісно, ​​заборонять казки Астрід Ліндгрен. Я вже бачу Соловйова, і він репетує: «Карлсон!

Відео цієї частини концерту потрапило на деякі телеграм-канали:

Зазначимо, Максим Галкін — один із перших російських артистів, які виступили з відкритою критикою дій влади щодо України. На знак підтримки народу України артист разом із дружиною Аллою Пугачовою покинули РФ, викликавши жорстку критику з боку колишніх фанатів, колег з шоу-бізнесу та навіть представників духовенства.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Анатолій Анатоліч пояснив, чим Світлана Лобода відрізняється від Ані Лорак

Євген Кошовий розповів, хто із «кварталівців» воює за Україну. Деякі потрапили «за блатом»