in ,

«Якщо ви такі бідні та голодні, чому прийшли в Україну? Треба було їхати до Москви!» — Ірма Вітовська до російських мародерів

Українська актриса Ірма Вітовська здивована росіянами та ставить їм питання про те, чому вони вирішили грабувати українців, якщо це можна було б зробити у столиці Росії. Таке посилання зробила зірка фільму «Мої думки тихі» в інтерв’ю на youtube каналі «Зірковий шлях».

Українська зірка кіно не розуміє, як люди можуть приїхати в іншу країну, щоб красти кавомолки, пральні та дитячі іграшки:

«Мені мій чоловік із війни надсилає кавомолку. Без чека. Вона навіть не в магазині вкрадена. А що сталося з її господаркою? І в мене питання, чи розуміють ці матусі та дружини, які отримують якісь речі, дитячі іграшки. Адже це не в магазині з чеком. Якщо ви такі бідні регіони і голодні до поношеної білизни, навіть жіночої, то чого ви перлися до України? Для цього потрібно було поїхати до Москви та пограбувати кілька магазинів»

Скріншот із передачі «Зірковий шлях» з Ірмою Вітовською

Ірма Вітовська продовжила тим, що бідні росіяни обрали не той напрямок для свого пограбування:

«Москва та Пітер, будь ласка, це два міста, які обкрадають вас, ваші регіони, живуть чудово. Ви живете в дупі великий, в гівні, спирті, дотаціях. Чого ви їдете до іншої країни? Не треба нікого вбивати, ніхто з москвичів не висуне носа з дому. Їдьте та пограбуйте ті магазини»

Також українка сама не впевнена, чи змогла б вона протистояти такій пропаганді, яка існує в Росії:

«Сім’ї, багато сімей, і це теж злочин путінського режиму, що з цими людьми створили експеримент – їм убили мозок пропагандою. Я навіть не знаю, якби я там жила 10-15 років, на що я перетворилася б. Інша справа, що ті, хто можуть і хочуть черпати, завжди ставлять під сумнів будь-яку інформацію, вони якраз не збожеволіли. Тобто все, що ми бачимо так, вони бачать у дзеркалі. Це – країна зазеркалля»

Повне інтерв’ю Ірми Вітовської можна переглянути нижче:

Багато хто в захваті від української актриси:

  • Красива, розумна, інтелігентна! Люблю Ірму Вітовську!! І дуже поважаю!
  • Дуже люблю Ірму Вітовську розумна, талановита та патріот своєї країни. Дякую Вам, пані Ірма.
  • Дякую за таку гарну розмову респект вам

Раніше ми вже писали про те, що російські окупанти вкрали багато з будинку Олега Скрипки, але справжні шедеври вони змогли розпізнати.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Молитва» — Лобода присвятила пісню про війну в Україні

«Отримує гроші для біженців, щоб купити сумку Chanel» — Дурнєв невдало звинуватив акторку Медведчук