in ,

«Молитва» — Лобода присвятила пісню про війну в Україні

Українська співачка Світлана Лобода випустила нову пісню про події в Україні. Відразу на пісню з’явився чорно-білий кліп на youtube.

Цю пісню Лобода виконала українською мовою, що досить незвично для її творчості – раніше більшість пісень були російською. Також у кліпі присутні субтитри англійською мовою.

У пісні українка співає:

Не бійся, я поруч з тобою, закрию від куль я собою.

Скріншот із нової пісні Лободи про Україну

Також у себе в Instagram зірка згадала, що сьогодні 100 днів від початку повномасштабної війни, яка змінила життя багатьох людей.

«100 днів від початку другого життя, інших снів, інших слів та смислів, інших людей, сліз, інших пісень, інших молитов! 100 днів, які назавжди змінили світ, і постаріли мільйони сердець на 100 років»

Також LOBODA поділилася про те, як важко було їй створювати цю композицію:

«Було складно знову почати співати… Дуже складно! Але музика, як тонка смуга світла, пробивається крізь чорні дні. Ми ще святкуватимемо життя на нашій прекрасній землі і пісні співатимемо не від болю, а від щастя! А поки…»

Новий кліп на пісню Світлани Лободи можна подивитися нижче:

Нова робота українки сподобалася більшості слухачів, ось їхні коментарі:

  • Дуже крута пісня! Голос крутий! Аж до мурашок пробрало… Теж молюся за мир…
  • Мурашки по шкірі!!!! Молодець!
  • До сліз! Дякую вам за цю пісню

Раніше ми вже згадували, що Лобода довгий час не могла назвати війну війною, а пізніше українка передала 1,5 млн гривень українським військовим.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«З картою України»: Анджеліна Джолі носить обручку Хмельницького виробника

«Якщо ви такі бідні та голодні, чому прийшли в Україну? Треба було їхати до Москви!» — Ірма Вітовська до російських мародерів