in ,

«Уціліли 6-7 будинків» — Коля Серга приїхав до Бородянки і показав зруйноване селище

Коля Серга, український музикант, який зараз служить у ЗСУ, зміг відвідати Бородянку та опублікував у себе у сторіс зруйноване місто.

Як повідомляє сам артист, залишилося лише 6-7 цілих будинків, які не зруйнували або не пошкодили російські війська. Всі інші будинки по Бородянці потрібно буде зносити та будувати наново.

Мета візиту Колі Серги до зруйнованого поселення — це виступ перед будівельними добровольчими батальйонами. Саме ці добровольці відновлюють українські села та міста, які зруйнувала російська армія.

Зруйноване селище Бородянка. Сріншот Instagram Коля Серга

На кадрах зроблених Сергом, видно у якому стані перебуває Бородняка після окупації РФ. Багато будинків зруйновані, без вікон, дверей і навіть стін. На стінах чорна сажа.

«У місті вціліли шість чи сім будинків. Решта – під знесення. У деяких будинках повністю знесено половину і більше. З літаків скидали бомби. У цих будинках ще мешкали люди. Про евакуацію тоді ніхто навіть не думав» — пише музикант.

Зруйноване селище Бородянка. Сріншот Instagram Коля Серга

Сам музикант виступав у будинку культури. Цей будинок, як і багато інших, був пошкоджений і в ньому не було вікон. Вони вилетіли через ударну хвилю, коли росіяни скидали бомби на сусідній будинок.

Зруйноване селище Бородянка. Сріншот Instagram Коля Серга

Також Коля Серга закликає всіх допомогти, щоб відбудувати Україну. І свідчить про те, що у Бородінці дуже багато роботи, а таких зруйнованих міст та сіл по Україні дуже багато.

Раніше у Бородянці знімали відео для своїх пісень Kalush Orchestra і Наталія Могилевська.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Сумую за деякими людьми» — Андрій Макаревич розповів чи готовий повернутись до Росії

«Адам і Єва були росіянами, а перший айфон вигадала Росія» — Лазарєва висміяла пропаганду Росії, також дісталося і Путіну