in ,

«Сумую за деякими людьми» — Андрій Макаревич розповів чи готовий повернутись до Росії

Лідер легендарної «Машини часу» Андрій Макаревич залишив Росію на знак протесту проти нападу на Україну.

Наразі артист перебуває в Ізраїлі, де у нього недавно народився син. Співак продовжує всіляко підтримувати Україну та закликати кремлівську владу припинити геноцид українського народу.

Звичайно, це викликало реакцію прихильників війни, які закликають владу не пускати назад артистів, які виїхали з РФ в останні три місяці. Чи готовий сам артист зараз повернутись на батьківщину — про це Андрій Вадимович поговорив із журналістами «Сьогодні».

Я взагалі про це не гадаю. Я очікую розвитку подій, на які я, на жаль, не можу вплинути. Я не можу сказати, що сумую. Я сумую лише за деякими людьми. Багато хто з них поїхав, але багато хто й залишився. Я сумую за своїми музикантами, по роботі. Тому що тут я працюю один, а звик працювати з командою. Я тішу себе надією, що скоро ми побачимось і гратимемо разом.

68-річний музикант зазначив, що вже не бажає вступати в дискусії з тими, хто не згоден із його позицією: «Хто зі мною не згоден – тих закреслюю! Не маю бажання вступати у дискусію. Хто пише букву Z — так пішов він у ж*пу! ».

Незважаючи на все, Андрій Макаревич висловив надію та віру «у розумний людський початок».

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Федишин відповіла Melovin за «дуру» і відреагувала на хейт Машуковського за цькування її маленького сина

«Уціліли 6-7 будинків» — Коля Серга приїхав до Бородянки і показав зруйноване селище