in ,

Екс-дружина Потапа Ірина Горова під час обстрілів надала притулок у підвалі для 30 людей з дітьми

Колишня дружина Олексія Потапенка та співзасновниця MOЗGI GROUP Ірина Горова поділилася спогадами, як пережила перші дні війни.

У відвертій бесіді зі Славою Дьоміним артистка розповіла, як cпочатку повномасштабного вторгнення дала притулок у підвалі свого будинку близько тридцяти людей. Горова з полегшенням розповіла, що окупанти не дійшли до їхнього населеного пункту, проте назва його не вказувала з міркувань безпеки.

У мене недалеко Васильків, Жуляни, Глевахи. Все пролітали повз мене, я бачила і гелікоптери, і літаки, і техніку. Спочатку ми думали, що це ворожі, згодом зрозуміли, що це наші. Але, звісно, ​​це було дуже страшно. У мене великий підвал, там багато сусідів з дітьми ночували. Десь 30 людей було.

Продюсер розповіла, як вона допомагала територіальній обороні та збиралися відсидітися вдома, проте коли «під самим носом» вибухнула нафтобаза під Васильковом, вирішила евакуюватися разом із дітьми та батьками. Зараз Ірина Горова повернулася до України і продовжує допомагати ЗСУ.

Нагадаємо, що колишній чоловік Ірини, музикант Потап зараз перебуває в Іспанії. За словами його нинішньої дружини Анастасії Каменських вони опинилися там випадково, оскільки за кілька днів до початку війни відбули на Піренеї записувати новий альбом.

Більше новин на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Термінова заява Зеленського, на яку чекали всі українці. Тепер кожен зможе отримати компенсацію за рахунок агресора

«Ватніки, на х…й з України-матінки» — гурт «The КУМ» висміяв життя в РФ в антивоєнній пісні за мотивами хіта «Сектор газу»