in ,

Настя Каменських нарешті розповіла, як вони з Потапом опинилися в Іспанії за кілька днів до війни

Зіркова пара Олексія Потапенка та Анастасії Каменських викликає суперечливі емоції у співвітчизників. Одні захоплюються їхньою активною волонтерською діяльністю, інших обурює перебування здорового чоловіка в Іспанії в той час, коли Україна потребує захисників.

В інтерв’ю каналу «Україна» Настя відповіла на запитання, що цікавить шанувальників, — як вийшло, що вони цілою сім’єю залишили країну буквально за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення.

За словами співачки, в Іспанію вони потрапили абсолютно випадково і зараз дякує Богові за те, що так вийшло.

Я готувала два альбоми: український та іспанський. В мене було п’ять днів. І так вийшло, що й мій чоловік мав п’ять днів, що разом зі мною виїхати в Іспанію і доробити мій іспанський альбом. І ми виїхали разом із мамами. 24 лютого прокидаєшся від крику, бо тобі дзвонять і кажуть, що почалася війна. А ти навіть не можеш повністю зрозуміти, що означає слово «війна». Що таке війна? Це коли звучать сирени, коли вбивають людей. Я ніколи навіть уявити не могла, що мені доведеться таке переживати.

Багатьох дивує, чому Потап не повертається захищати Батьківщину, а залишається у сонячній Іспанії

Артистка поділилася планами, яким судилося збутися. Вже 25 лютого вона мала повернутися до України та брати участь у музичній премії YUNA, де має співати свою нову пісню «Кристал». Проте все перекреслила війна.

Більше актуальних новин — на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Волонтерство – справа відповідальна!» — Ірина Федишин потрапила у скандал, зіпсувавши американські каски для ЗСУ

Кондратюк розповів чи спілкується з колишніми колегами Сосєдовим, Йолкою, Серьогой