in ,

«Щоб війна не перетворилася на тишу…» NK довела до сліз проникливою піснею на англійській

Хоча у багатьох українців перебування Потапа та Насті Каменських в Іспанії викликає роздратування, але обидві зірки постійно доводять, що приносять Україні максимум користі, навіть за тисячі кілометрів від Батьківщини.

Зіркова пара активно займається організацією допомоги біженцям з України, допомагає ЗСУ фінансово, а також використовує можливості своєї величезної аудиторії для донесення істини про події в нашій країні. Так, Потап постійно моніторить дії своїх російських колег, піддаючи жорсткій критиці тих, хто підтримує криваві дії Кремля або вдає, що не помічає знищення Росією мирного українського населення.

Настя Каменських у вільний від волонтерства час реалізує себе у творчості. Раніше співачка вже презентувала публіці створену під час війни пісню «Я захистю тебе від куль». Наразі шанувальники творчості співачки побачили на її YouTube-каналі новий шедевр. Цього разу NK створила композицію англійською мовою, щоб донести інформацію про боротьбу українців якнайбільшій кількості людей у ​​всьому світі.

Нам важливо, щоб війна в Україні, яка є справжнім геноцидом українського народу, не стала тишею. Адже, як тільки жорстокість стане чимось «звичним» і породить мовчання, будуть чути розбиті серця мільйонів мирних жителів. Добро завжди перемагає — написала співачка

Нагадаємо, у квітні українська співачка Настя Каменських відкрила церемонію вручення премій Latin American Music Award. Вона виконала з популярними іспанськими артистами та гуртом Black Eyed Peas пісню Where Is the Love.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Дальність — 40 км, висота – 20 км»: Німеччина може передати Україні системи ППО IRIS-T

Дублери підготовлені. Стало відомо коли Путіну зроблять операцію і скільки часу потрібно на реабілітацію