in

Дублери підготовлені. Стало відомо коли Путіну зроблять операцію і скільки часу потрібно на реабілітацію

Болючий вигляд російського диктатора давно обговорюється суспільством. Російські та європейські ЗМІ вже писали про можливу швидку операцію керівнику РФ.

Відомий російський політолог Валерій Соловей стверджує, що має інформацію про те, що Путіна чекає хірургічна операція з надійних джерел з Кремля. Про підготовку роботи керівництва країни у період відсутності президента Соловей докладно написав у своєму телеграм-каналі «Генерал СЗР».

За даними аналітика, бригада найкращих, виключно російських хірургів починає чергувати вже з сьогоднішньої ночі. Сама операція пройде в суворій таємності і почнеться в проміжку з години до другої ночі. З датою ще не визначилися, але фахівці наполягають на якнайшвидшому її проведенні.

Політолог Валерій Соловей

Підготовлено свіжі «консерви» з короткими виступами президента, відео участі Путіна у нарадах, реакція на заплановані події, схвалення ротацій, підписи указів, схвалення та осуд різних процесів і діячів… Пересування президента в разі потреби імітуватиме один із двох дублерів. Також підготовлено можливість «проходу» дублера перед публікою — запевняє Соловей

Політолог попереджає всіх, від кого залежить прийняття ключових рішень в армії та інших силових відомствах замислитися — чи варто виконувати накази режиму, що відходить, через можливу швидку зміну влади.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Щоб війна не перетворилася на тишу…» NK довела до сліз проникливою піснею на англійській

Російська актриса Ахеджакова заявила, що хоче повернутися до України після її перемоги