in

«Українці – не люди». Розвідка опублікувала розмову окупанта з матір’ю, яка «кайфує», слухаючи про тортури (відео 18+)

Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України вже неодноразово публікувало розмови російських солдатів зі своїми родичами.

І якщо у когось, навіть після прослуховування розмови між окупантом та його дружиною яка радить йому «ґвалтувати українських баб», залишилися надія в людяність населення РФ, то свіжі перехоплення переконують у протилежному.

Розвідники перехопили розмову з матір’ю 20-річного жителя Калінінградської області РФ Костянтина Соловйова, який є кулеметником у російській армії і в момент розмови перебував на території Харківської області. Він розповів мамі про тортури, які військові та співробітники ФСБ використовують стосовно українських полонених.

Молодий хлопець зізнається, що війна змінила його і зараз він відчуває абсолютно ніяких докорів сумління через муки військових та мирних людей. За його словами, «переломний момент» настав, коли кількість скалічених ним людей перевалила через 20.

Виродок жартує, що здобутий досвід згодом буде практикувати вдома на власному батькові. Мати підтримує нелюда: «українці – не люди» і що вона сама б «кайфанула» у подібній ситуації.

Подібні перехоплення вкотре свідчать про справжній геноцид українців з боку рашистів та про те, наскільки вони пройняті путінською політикою.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Кремль уже ухвалив рішення про напад на Молдову»: Українська розвідка попереджає про відкриття другого фронту

F/A-18 Super Hornet від США або як ленд-ліз може вирішити результат ще однієї війни