in

«Кремль уже ухвалив рішення про напад на Молдову»: Українська розвідка попереджає про відкриття другого фронту

У Молдові зростають небезпідставні побоювання, що вона стане наступною метою агресії Росії.

Про це також свідчать останні дані української розвідки через джерела у Міноборони України. Зважаючи на те, що регулярна армія Молдови налічує всього 3250 солдатів, входження російських військ на цю територію дало б можливість РФ відкрити другий фронт на південному заході нашої країни.

Датою вторгнення може стати 9 травня або один із найближчих днів, а приводом – визнання Росією незалежності Придністров’я. Таку інформацію озвучили виданню The Times в українському військовому відомстві. «Ми вважаємо, що Кремль уже ухвалив рішення про напад на Молдову», — цитує джерело британська газета.

Приводом вторгнення до Молдови може стати визнання Росією незалежності Придністров’я

Відкриття другого фронту має стратегічне значення, адже він стягуватиме людські резерви та техніку Збройних сил України. Більше того, у контррозвідці заявили, що присутність російських військ у цьому регіоні дестабілізуватиме політичну ситуацію на Балканах — підтверджує інформацію The Times український «Канал-24»

Зазначимо, що Молдова однією із перших засудила вторгнення Росії на територію України. Зараз необхідно терміново знайти рішення, щоб Республіка Молдова не виявилася втягнутою у вир війни.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Довгоочікувані новини з фронту — ЗСУ розпочали контрнаступ на двох напрямках

«Українці – не люди». Розвідка опублікувала розмову окупанта з матір’ю, яка «кайфує», слухаючи про тортури (відео 18+)