in ,

Народна артистка України Повалій виступила у Кремлі разом із Басковим та Михайловим

Українська артистка Таїсія Повалій належить до тих знаменитостей, які публічно не засуджують і не підтримують напад РФ на Україну — наче не бачать, як уже протягом двох місяців на її батьківщині російські окупанти порівнюють із землею українські міста, вбивають і гвалтують жінок і дітей.

Народна артистка України, з 2012 по 2014 народний депутат України, вона давно живе і працює в РФ. Останнім часом вона зникла із соцмереж і не показувалася широкому загалу. Однак учора співачка раптом з’явилася на церемонії вручення премії «Шансон року 2022», що відбулася у Кремлі.

Інформація про це з’явилася на фан-сторінці в Instagram ще одного гостя церемонії, відомої підтримкою путінського режиму, Стаса Михайлова. У дуеті з Михайловим Повалій виконала пісню з промовистою назвою «Що з тобою?». Напевно, багато українських шанувальників таланту артистки хотіли б поставити їй це питання.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Банда Стаса Михайлова (@mihailove_stas_group)

Зазначимо, що на сцені Кремля виступив також путініст Микола Басков, відомий своїми скандальними висловлюваннями про Україну.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Марченко звернулася до принца Саудівської Аравії та розповіла про велику любов до зрадника України Медведчку

Голова Харківської ОДА: «Такі атаки проти мирного населення — це однозначно реакція на жалюгідні спроби окупантів взяти Харків»