in ,

Марченко звернулася до принца Саудівської Аравії та розповіла про велику любов до зрадника України Медведчку

Українська телеведуча та дружина кума Путіна Оксана Марченко записала черговий відеозвернення до політичних діячів світу для «порятунку» свого чоловіка Віктора Медведчука. Раніше вона звернулася до президентів України Володимира Зеленського, Туреччини — Рейджепа Ердогана, Росії — Володимира Путіна та прем’єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона.

17 квітня було опубліковано новий ролик. Цього разу увага українки була придана принцу Саудівської Аравії Мухаммеду ібн Салману. Сама Марченко говорить англійською, а ось переклад її слів:

«Ваша королівська високість, жінка, котра гаряче любить і дбає про майбутнє її чоловіка, благає вас про допомогу! Віктора затримали виключно за політичних причин, і його тримають у нелюдських умовах. Його життю загрожує смертельна небезпека».

Дружина депутата від партії «ОПЗЖ» згадала зв’язок принца Саудівської Аравії та Великої Британії. Марченко просить Мухаммеда ібн Салмана вмовити прем’єр-міністра Бориса Джонсона, щоб той натиснув на президента України Володимира Зеленського для обміну її чоловіка. У ролику Марченко нагадує двох британських військовополонених, які зараз захоплені російськими окупантами в Маріуполі і вважає, що їх можна обміняти на Віктора Медведчука.

Нагадаємо, що Віктор Медведчук втік зі свого домашнього арешту, коли Російська Федерація напала на Україну. Він ховався в одному з найдорожчих особняків Києва. А коли вирішив тікати за кордон, його впіймали українські спецслужби.

Самі ж звернення Оксани Марченко перетворилися на меми, а багато її підписників здивувалися зовнішнім виглядом телеведучої та вважають, що вона провела невдалі пластичні операції.

Більше актуальних новин читайте у нашому телеграм каналі.

Опублікував Admin

«Горить-палає техніка ворожа, рідна Україна переможе» – нова пісня Пономарьова, DZIDZIO, Антитіла та інших українських артистів

Народна артистка України Повалій виступила у Кремлі разом із Басковим та Михайловим