in ,

Позитив про Потапа, який перебуває в Іспанії: «Не треба цькувати»

Український музикант, колишній соліст гурту «Время Истекло» Олексій Завгородній (Позитив) в інтерв’ю розповів програмі «Зірковий шлях» висловив свою думку щодо змін у світі вітчизняного шоу-бізнесу в умовах війни з РФ.

Зокрема, як учасник гурту Mozgi, лідером якого є Олексій Потапенко, який зараз перебуває в Іспанії, Позитив прокоментував своє ставлення до артистів, які зараз за кордоном.

Багато людей так зверху дивляться: «А ну ти там сидиш, так сиди». Не треба цькувати. Ви ж бачите, що всі навіть ті, хто за кордоном, вони включилися і допомагають. Я скажу, що дуже багато артистів із волонтерами працюють і допомагають і фінансово, і зв’язками звідусіль, — зазначив співак

Він зізнався, що перебуває на зв’язку з Потапом, хоча списуються вони нечасто. За словами Позитива, Олексій дуже зайнятий і «завжди якийсь втомлений».

Йому зараз треба думати про компанію, тому що його компанія разом із [продюсером] Іриною Горовою – це 60 людей, які досі працюють і отримують зарплату, – сказав Олексій.

Позитив відмовився сказати, де саме знаходиться Потап, і попросив «не цькувати» тих, хто з різних причин перебуває зараз поза Україною.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Порошенко навмисно перешкоджав розробці «Нептуна» — екс-керівник «Укрспецекспорту»

Володимир Дантес – ворог Росії! Або як єврей став «неонацистом»