in ,

Порошенко навмисно перешкоджав розробці «Нептуна» — екс-керівник «Укрспецекспорту»

Після поразки 13 квітня двома протикорабельними крилатими ракетами «Нептун» флагмана чорноморського флоту РФ — крейсера «Москва», деякі українські політики не пропустили можливості попіаритися на цій події.

Зокрема, на «5 каналі», що належить п’ятому президентові України Петру Порошенку, з’явилася публікація, в якій усі заслуги за винахід та розробку українських ракет «Нептун» приписуються Порошенку та Турчинову.

Друзі, давайте щиро, відверто та прямо подякуємо Петру Порошенку та Олександру Турчинову за «НЕПТУН»! Справжнім державникам, патріотам та лідерам Української нації я дякую! Усі ми стали свідками вгамування кровожерливих апетитів росіян сучасними оборонними технологіями на багатостраждальних теренах України — пише автор статті.

І все б нічого, якби не публікація тепер уже колишнього керівника держкомпанії «Укрспецекспорт», кадрового офіцера СБУ, екс-нардепа Сергія Бондарчука трирічної давності, яка викриває байдужість і цинізм Петра Олексійовича. За словами Бондарчука, саме Порошенко особисто перешкоджав розробці «Нептуна», яку зараз позиціонує як свою заслугу.

Колишній директор «Укрспецекспорту» наголосив, що проект «Нептун» було реалізовано виключно завдяки Головному Конструктору КБ «Промінь», герою України Коростелеву Олегу Петровичу та іншим ентузіастам у військово-промисловому комплексі.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі/

Опублікував Admin

Пророчі слова Скрябіна які справдилися. «Андрюха мав рацію…» – Потап

Позитив про Потапа, який перебуває в Іспанії: «Не треба цькувати»