in ,

Російський актор підтримав українців та сказав: «Ми відчуваємо неймовірний сором»

Російський актор театру та кіно Олександр Феклістів записав відеозвернення до українців. У своїй промові він був солідарний з українцями і сказав, що зараз у Росії він відчуває неймовірний сором та ганьбу.

Дорогі мої українські колеги. З ким я працював, хто мене пам’ятає. Хочу висловити вам слова солідарності. Ми тут у Росії відчуваємо, звичайно, неймовірний сором і ганьба з тим, що трапилося, але це все дрібниці, порівняно з тим, що терпить зараз Україна

Відео було опубліковано в соціальній мережі Twitter, на сторінці російського блогера та журналіста Рустема Адагамова.

Актор також каже, що їм намагаються заплющити вуха та очі, але насправді росіяни все чують і бачать, тому висловлюють глибоку солідарність. Олександр Феклістів згадав і своєму загиблому під Києвом дядькові та абсурдності війни:

Знаєте, мій дядько Валентин Олексійович під час Великої Вітчизняної загинув під Києвом, пропав безвісти, точніше так. Я не розумію, навіщо ми це повторюємо. Це дуже боляче і гірко. Ми з вами.

66-річний петербуржець не вперше солідарний із Україною. У 2014 році він разом із іншими кінематографістами підписав листа підтримки «Ми з вами». Тоді лист підписали: Лія Ахеджакова, Кіра Муратова, Сергій Безруков та інші.

Під твіттом зібралося багато відгуків на підтримку слів актора:

  • Класний чоловік!
  • Людина — на тлі скликаючих і безмозких тарганів;
  • Абсолютно жива людина!
  • Акторів багато. А таких справжніх людей замало. Вкрай мало. Чесних, сумлінних, мужніх. Поважаю.

Олександр Феклістів – відомий своєю роллю в українському серіалі «Свати» від студії «Квартал 95», де він виконав роль Олександра Берковичаректор інституту.

Більше актуальних новин читайте у нашому телеграм канал.

Опублікував Admin

«Врятуйте Віктора!» — Кіркоров закликав виконати «вимогу своєї подруги»

«І тоді «Нептун» розлютився!» — Леся Нікітюк потролила крейсер «мАсква» у пісні 18+