in ,

«Врятуйте Віктора!» — Кіркоров закликав виконати «вимогу своєї подруги»

Знаменитий російський співак, народний артист України Філіп Кіркоров несподівано опублікував у статті пост про заарештованого депутата Віктора Медведчука.

Публікація з’явилася в соціальній мережі співака після прес-конференції дружини Медведчука, телеведучої Оксани Марченко, на якій вона зробила заяву про тортури, які застосовують працівники українських спецслужб щодо її затриманого чоловіка.

Я підтримую мою подругу Оксану Марченко у її міжнародній діяльності проти тортур та насильства… Звертаюся з вимогою до європейських політиків: негайно підключитися Євросоюз, вивести із підвалів СБУ всіх людей та провести незалежне розслідування — підписав Кіркоров пост із фотографією Медведчука та хештегом #Спасите

Скріншот — instagram Філіпа Кіркорова

Артист також підкреслив, що поділяє діяльність свого друга Оксани Марченко «проти тортур і насильства, від якого залежить життя і свобода політв’язнів, а в останні дні і життя його старшого друга». Нагадаємо, телеведуча опублікувала відеозвернення до президента Зеленського з вимогою звільнити її чоловіка.

PS На момент публікації статті instagram-сторінка Філіпа Кіркорова закрита та недоступна для перегляду.

Більше цікавих новин- на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Еб*чий російський світ»: Український репер Ярмак опублікував подарунок окупантів

Російський актор підтримав українців та сказав: «Ми відчуваємо неймовірний сором»