in ,

«Розмальована шахрайка!» — у мережі цікавляться, де поділася справжня Марченко?

Після арешту голови політради партії ОПЗЖ, народного депутата Віктора Медведчука на Youtube-каналі його дружини Оксани Марченко з’явився відеозвернення до Володимира Зеленського негайно відпустити чоловіка.

Оскільки Марченко – досить популярна в Україні телеведуча, користувачі Мережі одразу засумнівалися у справжності запису – жінка на відео лише віддалено нагадує гламурну телезірку.

Зокрема, журналіст Богдан Кутепов опублікував на своїй Фейсбук-сторінці обурений пост, у якому закликав з’ясувати, хто саме опублікував звернення:

Чорт, хто ця мадам? І чому вона так тупо бреше, що саме вона є кума Путіна?! Я вимагаю від Реджепа Ердогана негайно ввести війська в YouTube Оксани Марченко, щоб встановити, де знаходяться Медведчук та його дружина, і що це за розмальована шахрайка, яка видає себе за Оксану, хоча чудово видно, що це якась самозванка! Порівняйте фото справжньої «паломниці» та цієї ряженої курви — написав журналіст

Передплатники журналіста негайно підхопили тему і засипали публікацію Кутепова різними припущеннями: «Це не Марченко! Це Лукашенко поголився!», «Може вона спеціально так… щоб на вулицях не впізнавали і не били.?», «Фейкова Марченко, хіба народ України міг забути який вид має Оксана», «Катя Пушкарьова…»

Більше актуальних новин — на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Ми з Катериною вирішили все на самому початку» — Андрій Садовий розповів, де знаходиться його дружина та п’ятеро дітей

Журналісти знайшли будинок, у якому ховався кум путіна Віктор Медведчук