in

«Ми з Катериною вирішили все на самому початку» — Андрій Садовий розповів, де знаходиться його дружина та п’ятеро дітей

Мер міста Львова Андрій Садовий зараз займається забезпеченням життєдіяльності міста, через яке проходить велика кількість українців, які рятуються від війни та одного з найбільших центрів прийому переселенців зі сходу України.

Незважаючи на щільність робочого графіка, чиновник знайшов час та відповів на запитання журналістки YouTube-каналу Dorotye. Окрім офіційних питань, мер Львова поділився подробицями особистого життя у цей непростий період.

Андрій Садовий – багатодітний батько, разом із дружиною Катериною виховують п’ятьох синів. Звісно, ​​журналістка поцікавилася, чи не виникло на сімейній нараді питання про те, щоб евакуювати дружину та дітей у безпечне місце за кордоном.

У мене була розмова з Катериною на самому початку. Кажу: «А може?..» Сказала: «Ні, я нікуди не поїду». Все, питання зняте», — відповів Андрій Іванович.

За словами політика, його дружина продовжує займатися звичайними справами, діти навчаються тут же у Львові. «Кожен приймає рішення, які вважає за потрібне», — резюмував політик.

Більше актуальних новин — на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Шoйгу лeжить у peaнiмaцiї з oбшиpним iнфapктoм, 20 гeнepaлiв зaapeштoвaнi, Суpкoв пiд дoмaшнiм apeштoм

«Розмальована шахрайка!» — у мережі цікавляться, де поділася справжня Марченко?