in

Цей крок для рашистів буде останній, хто міг би подумати що радіація буде на стороні України

Ось такою мапою ілюструють повідомлення американської розвідки про те, що Москва відводить свої війська від Києва. Я не знаю наскільки ця мапа правдива (почекаємо, що скаже Генштаб), але уявимо на мить, що все саме так. Що ми бачимо?

Ми бачимо, що по суті Москва здійснює вихід з оточення. Відступ на рубіж ріки Тетерів (і селища Іванків) це логічний крок в разі прориву з оточення, або відступу з метою уникнути оточення.

Тобто — підтверджено. Оточення, або загроза повного оточення таки були. Москва там приречена на шалені втрати — тому й відступають. Скористалися нагодою.

А от далі — просто розрив шаблону. Ці інваліди розумової праці відступили…….. в зону відчудження Чорнобильскої АЕС. Зараз вони там ритимуть траншеї та бліндажі, в яких будуть набирати ренгени у свої горлянки та шлунки. Нашим військам навіть вибивати їх звідти не треба — достатньо оточити і заблокувати. Все решту за нас зробить таблиця Менделеєва і підручник ядерної фізики.

А вже повірте, цезію та гамма-випромінюванню з високої молекулярної гратки чхати і на русскій мір і на путінські марення про денацифікацію. Свою справу радіація робить неспішно, але упевнено.

Так що ідея заповідника мутантів під патронатом ЮНЕСКО на місці російських укріплень, не така вже й фантастика. Москва перетворила Чорнобиль у ядерний смітник — Чорнобиль тепер щиро розплатиться з Москвою. Довго пам’ятатимуть.

Опублікував Admin

Ряд країн можуть скористатися моментом і відібрати в РФ свої території

В Україні з’явився легіон “Свобода Росії” з військових РФ, які перейшли на сторону ЗСУ