in ,

«Совість, якщо вона є, спати не може» — Потап, Гордон, Камалія відреагували на антивоєнну заяву Галкіна

Максим Галкін — один із перших російських діячів шоу-бізнесу, які відкрито виступили з критикою кремлівської влади.

Останнім часом, у зв’язку зі збільшеною критикою по відношенню до гумориста з боку зомбованих росіян та атак спецслужб (відомо про підготовку проти нього кримінальної справи) артист все частіше публікує пости з критикою влади РФ.

Останній відеозворот Галкіна, в якому він згадав про багато злочинів росіян, викликав хвилю схвальних відгуків його українських колег.

У такій кількості страшних речей винна Росія і при цьому каже, що не винна. Звірства у Бучі – це не ми, малайзійський «Боїнг» – це не ми, Маріуполь зрівняли із землею – це не ми, до Одеси летить ракета – це ми, але не зовсім ми. Усі не ми. А ми чого там робимо? — запитує артист

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Дмитро Гордон, український журналіст, зазначив, що «перейнявся до Галкіна нескінченною повагою» і цей вчинок він не забуде ніколи. «Коли відбувається злочин, совість, якщо вона є, спати не може. Росіяни, прокидайтеся!» — сказав Гордон.

Олексій Потапенко також висловився за підтримку Максима. «Ми тебе чуємо і твоя величезна армія шанувальників теж тебе уважно слухає, за тебе Макс не соромно, соромно за інших артистів, особливо Одесити, які працюють у РФ, особливо зараз!» — Написав Потап.

Співачка Камалія висловила надію, що завдяки Максиму Галкіну вона вірить, що не всі росіяни втратили почуття совісті. «Серед них є люди, які пожертвували кар’єру заради правди», — зазначила Камалія.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Вилізла з бункера», «Один косметолог на двох»: Кабаєва позувала з символом «Z» на брендовій сукні

«Війна війною, а закони працюють!» — екс-міністр культури пригрозила судом Полякової та Матвієнка