in

Борис Джонсон показав, як дістався воєнного Києва і подякував «залізним людям»

Прем’єр-міністр Великобританії — чоловік не з лякливих. Це він вкотре довів учора, зненацька з’явившись у столиціі воюючої України.

Користувачів Мережі і телеглядачів суботнього дня вразили кадри з Києва. Цетральними вулицями міста, як ні в чому не бувало, прогулювались президент України Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Сполученого Королівства Борис Джонсон. Приїзд поважного гостя не афішувався, Джонсон прибув до Києва непередбачувано.

Глава уряду Великобританії оглянув центральні вулиці міста і навіть поспілкувався з кількома випадковими перехожими, які висловили вдячність Сполученому Королівству за потужну підтримку Україні в боротьбі з агресором.

Звичано, усіх цікавило, як високоповажний політик прибув у центр воюючої країни, протиповітряній оброні якої доводиться ледь не щогодини збивати ворожі ракети, які летять на нашу землю з повітря, і з суші і з моря. Джонсон, розкрив цю таємницю, опублікувавши  відеозвернення з вагона українського потяга.

Окрім символічного характеру, під час візиту прем’єр міністр однієї з найвпливовіших країн світу представив президенту України новий пакет фінансової та військової допомоги.

Більше актуальних новин — на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Тодоренко поскаржилася на погрози та звинуватила Колю Сергу

Арестович назвав небезпечну причину можливого розколу українського суспільства після війни