in

На концерт до Кобзона! Десятки швидких: топ-пропагандист все – прямо в барі Пригожина? Екстрено!

У неділю, 2 квітня, у російському Санкт-Петербурзі стався вибух в одному з кафе. Попередньо, в результаті вибуху загинув російський пропагандист Владлен Татарський.

У кафе Стріт-бар на Університетській набережній, де відбувався творчий вечір Татарського, пролунав вибух. Як повідомляють очевидці, на вечорі було багато гостей. У мережі повідомили про 1 загиблого та 16 поранених.

Міністерство внутрішніх справ Росії підтвердило інформацію про постраждалих та смерть Татарського.

Внаслідок вибуху в кафе на Університетській набережній у Петербурзі одна людина загинула, ним виявився військовий кореспондент Владлен Татарський,– мовиться в повідомленні.

До слова, раніше кафе належало Євгену Пригожину. Кожні вихідні там збирається пропагандистський клуб “Кібер Z фронт”.

Організатори руху “Кібер Z фронт” заявили, що вживали заходів безпеки, але “їх виявилось недостатньо” і тепер бідкаються через смерть свого “друга” Владлена Татарського.

Російські ЗМІ повідомляють, що у кафе ніхто відвідувачів не перевіряв. За їхніми даними, вибухівку буцімто пронесла дівчина у статуетці, яку вона подарувала Владлену Татарському.

За словами очевидців, дівчина подарувала статуетку Татарському та посіла своє місце у залі. За п’ять хвилин пролунав вибух. Найбільше постраждали гості з перших лав.

Наразі відомо про 19 постраждалих внаслідок вибуху.

В ОП встигли відреагували на вибуховий творчий вечір та кончину російського воєнкора владлєна татарського

“У Рф починається… Павуки поїдають один одного в банці. Питання «Коли внутрішній тероризм стане інструментом внутрішньої політичної боротьби?» у країні закручених гайок було питанням часу, як прорив дозрілого гнійника. Рф чекають незворотні процеси і Смута 2.0. А нам своє робити”, – написав Подоляк.

Пропагандиські ЗМІ вже встигли звинуватити українські спецслужби.

Опублікував Андрій

Це знищить УПЦ МП! Остання крапля: геть з країни – українці піднялись. Тепер остаточно – удар!

Ситуація на межі! Прямо з Бахмуту: офіційно – у Залужного доповіли, доля ЗСУ! Атака смертників!