in

ЗСУ вдалось зробити неймовірне!!! Тисячі росіян!!! Велика втрата Росії!!! Світ аплодує стоячи!!!

Заступниця міністра оборони сказала, що втрати російських загарбників значно вищі, ніж в України. Хоч, безперечно, втрата кожного нашого захисника – невимовний біль.

Ганна Маляр зауважила, що втрати – неминучий наслідок війни. Адже одна з головних задач сторони, яка воює – знищення фізичної сили противника.

За словами Ганни Маляр, втрати у росіян більші, ніж у нас. Вона зауважила, що у них вони були більші й у 2014–2015 роках, але “зараз той коефіцієнт майже удвічі зріс на нашу користь”.

Вона додала, що на Сході бувають такі дні, коли співвідношення вбитими сягає 1 до 10. Заступниця міністра уточнила, що це не щодня і середній коефіцієнт нижчий. Проте все ж це показові дані.

На жаль, втрати – це неминучий наслідок війни. Без втрат не буває. Одна з головних задач воюючої сторони – знищення фізичної сили противника. Але втрати ворога в рази більше. Це при тому, що у них перевага за кількістю особового складу і озброєння, – сказала Маляр.

Нагадаємо, що Очільник британського міністерства оборони Бен Воллес розповів, що за останніми даними США, якими він володіє, кількість загиблих або поранених росіян перевищує 220 тисяч

Опублікував Андрій

Пора ставити крапку негайно!!! Кулеба зробив шокуючу заяву!!! Ультиматум України!!!

Це станеться вперше від 24 лютого!!! Екстрений візит!!! Ердоган повідомив!!!